Bijeenkomst en ALV GNGH 20 november afgelast

Gezien de huidige COVID situatie, heeft het bestuur van het GNGH besloten om de bijeenkomst en de ALV in de Industriele Groote Club van 20 november te af te lasten. Vanwege de snel oplopende besmettingscijfers, de voorspelling van een piek-bezetting op de IC’s in december, de problemen die de SEH in Nederland nu al heeft, etc. vinden we het niet verantwoord om op 20 november een fysieke bijenkomst te organiseren. Ook worden alle medewerkers van de UMC’s sterk ontraden naar groepsbijeenkomsten te gaan.

Wij verschuiven deze bijeenkomst daarom naar het voorjaar, inclusief de ALV. Betreffende de ALV, onze statuten geven ons gelukkig de ruimte om deze in het voorjaar te plannen.

Het is erg jammer, we hadden een mooi programma met voordrachten van GNGH hoogleraren, de voorzitter van NWO, de Van ’t Hoff medaille winnaar en de bijbehorende laudatio. Wij hopen dat u zich kunt vinden in ons besluit en wij zijn optimistisch om u persoonlijk weer te ontmoeten in het voorjaar. Het geplande programma zullen wij dan zoveel als mogelijk is weer agenderen.

Namens het bestuur,
Ton van Leeuwen, voorzitter.