Genootschap steunt activiteiten NVVI en HRSMC

Op donderdag 20 november a.s. vinden twee evenementen plaats die door het Genootschap financieel worden ondersteund. Dit zijn het debat over chronische ziekten van de Nederlandse Vereniging voor Immunologie (NVVI) en het symposium in het kader van het 20-jarig bestaan van de Holland Research School for Molecular Chemistry (HRSMC)

Debat Chronische Ziekten 

In het kader van het 50-jarig bestaan organiseert de Nederlandse vereniging voor Immunologie (NVVI) een debat over chronische ziekten. Dit debat wordt op donderdagavond 20 november a.s. gehouden. Gezien het belang van het onderwerp voor wetenschap en maatschappij sponsort het Genootschap deze avond. Meer informatie over het debat is te vinden via de link hieronder.

Symposium HRSMC

De Holland Research School for Molecular Chemistry viert haar 20-jarig bestaan met een lustrumsymposium op donderdag 20 en vrijdag 21 november a.s. Het HRSMC biedt een interessante reeks lezingen: maar liefst drie Nobelprijswinnaars zullen tijdens dit symposium spreken. Meer informatie is te vinden via onderstaande link.

Meer informatie debat Chronische Ziekten

Lustrumsymposium HRSMC